Afstanden berekenen

Afstanden berekenen tussen postcodes
Onderstaande rekenmodule berekent direct de onderlinge afstand tussen twee postcodes in Nederland. De invoer van de postcodes bestaat uit 4-6 letter/cijfer
combinaties (voorbeeld=1234 of 1234AB). Deze rekenmodule is onder meer bedoeld voor een snelle berekening van de kilometerafstand voor bijvoorbeeld reiskostendeclaraties of het berekenen van uw woon-werkverkeer.
Zoekt u een kant-en-klaar reiskostenformulier dat zelf de afstand berekent tussen een serie postcodes en deze automatisch invult? Bekijk dan de screenmovie en download ons Excel-bestand: Kilometerdeclaratie formulier


Bereken de kilometerafstand tussen twee postcodes  

Deze rekenmodule genereert de exacte kilometerafstand ( op basis van enkele reis, snelste route, Google Maps) gemeten tussen twee willekeurige postcodes in Nederland. De invoer van de postcodes is ook mogelijk met 4 getallen, zonder letters.

Zoekt u een ontbrekende postcode bij een adres? Gebruik dan onze rekentool: Postcode zoeken bij adres

  Van postcode: 
Naar postcode: 
De onderlinge afstand is:  
 

De Postcodevergelijker | Tot 2500 berekeningen per dag

Kilometerafstanden.nl heeft voor bedrijven en organisaties die grote aantallen postcodeafstanden moeten berekenen de Postcodevergelijker ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool is groot. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden voor woon-werkverkeer door de aanleg van nieuwe (snel)wegen, bruggen of andere redenen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de kilometervergoeding van duizenden werknemers. De Postcodevergelijker is dan een handig hulpmiddel voor bijvoorbeeld personeels- en salarisadministraties. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Uw organisatie bespaart arbeidskosten en uw medewerkers wordt saai invoerwerk uit handen genomen.

De postcodeberekening
De standaardversie van de Postcodevergelijker werkt met Google Maps op basis van snelste/kortste route per auto en enkele reis. Het Excel bestand is geschikt voor maximaal 2500 postcodeberekeningen per dag. Na de invoer van uw postcodes legt een ingebouwd macro verbinding met de server van Google Maps. Deze server berekent en retourneert de juiste kilomterafstanden voor u en plaatst deze automatisch in de Postcodevergelijker.
Bekijk op YouTube hoe de Postcodevergelijker in de praktijk werkt en/of download de bijbehorende handleiding.

  • Kiest u voor gemak? U kunt uw postcodeafstanden ook door ons laten berekenen. Of wil u voor uw bedrijf of organisatie een Postcodevergelijker op maat? Veel is mogelijk! Wij kunnen onze rekentool ombouwen zodat deze voldoet aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Postcodevergelijker op basis van de ANWB Routeplanner (snelste/kortste route) of op basis van Google Maps fietsen, lopen en OV.
    Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Gebruik hiervoor ons contactformulier.
  • Heeft u vragen over de betaling van de factuur en/of aankoop van de Postcodevergelijker? Of andere vragen over de talloze mogelijkheden die dit Excel bestand biedt? Bekijk dan onze FAQ-pagina voor antwoorden op de meest gestelde vragen.
  • Veel opdrachtgevers maken inmiddels gebruik van onze mobiliteitsdiensten. Nieuwsgierig? Bekijk onze klantenkring


     

Trefwoorden: Kilometerregistratie, kilometervergoeding, reiskosten, reiskostenvergoeding, reiskostendeclaratie, reiskostenformulier, rittenregistratie

 

 

 

Thema's en rubrieken kilometerafstanden.nl   Contactgegevens: Social Media:

 Routeplanning met Google   Maps en ANWB

Reisplanners voor OV bus en   treinverkeer

Afstandsberekening middels   postcodevergelijking

Kostenvergelijking verkeer      vervoer en toltarieven

 Verkoop en populariteit   (electrische) auto's

 

Kilometerafstanden.nl
Waalstad Nijmegen
Sleedoornstraat 14
6523 GG Nijmegen

E: info@kilometerafstanden.nl
T: 06-20502750
KvK: 50249851
BTW Nr: NL061179449B02
IBAN: NL14 INGB 0004 2119 93

W: postcodeafstanden.nl
W: postcodevergelijker.nl
W: reiskostenvergoeding.nl

Facebook

YouTube

Twitter

(C) 2011-2015  Kilometerafstanden.nl  All rights reserved  
| Kilometerafstanden.nl | Sitemap | Contact | Linkpartners |

Concept en realisatie: Waalstad Webdesign, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | Rek.nummer/IBAN: NL14 INGB 0004 2119 93